Project Geertruidenberg

In het historische hart van het Brabantse Geertruidenberg werkten wij mee aan een uniek project. Uiteraard delen wij hier graag de foto's met u.

Eiken houten vloer visgraat

Compleet verbouwd

Het is nu niet meer te zien, maar toen de huidige bewoners dit pand kochten deed het dienst als kantoor. Authentieke details waren nauwelijks nog zichtbaar, de indeling was anders en het was moeilijk voor te stellen hoe dit een woonhuis kon worden. Alles werd gestript en met behulp van een architect werd een nieuwe indeling bedacht.

Stijl

Wanneer u het pand nu betreedt doet het denken aan een chic boetiek hotel. De bewoonster is hier zelf verantwoordelijk voor. De architect heeft enkel geholpen bij de indeling. Verder is het interieur compleet ontworpen door de nieuwe bewoonster. Een eiken visgraat vloer was voor haar altijd al een droom en dit huis leent zich er bijzonder goed voor. Onze Eikenkamer eiken visgraat vloer is gecombineerd met een strakke gietvloer van Van Hollandse bodem. Deze combinatie versterkt de uitstraling van beide vloeren.

Details

Bij de inrichting is nagedacht over de kleinste details. De deuren zijn niet zwart, omdat dit ”harder” zou over komen. Deze messing-achtige kleur van de deuren is overal subtiel doorgetrokken. Er is zelfs een subtiel randje verwerkt in de vloer.

Vloer naar wens

Bij de Eikenkamer kunt u uw houten vloer geheel naar wens samenstellen. Zo kunt u onder andere de sortering, kleur, dikte en legwijze zelf kiezen. Onze vakman zorgt er dan voor dat de vloer vakkundig en geheel naar wens wordt gelegd.

Maak een afspraak met één van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek