Over ons

Het Open Huis Design Center

Het mooiste op gebied van wonen en design komt samen in het Open Huis Design Center. Hier in Gorinchem vindt u de meest exclusieve designmeubelen, luxe stoffen, unieke verlichting, Italiaanse keukens, innovatieve beeld- en geluidsbelevingen en ons prachtige natuurproduct. Wanneer u op zoek bent naar design van het hoogste niveau, bent u hier aan het juiste adres.

De passie voor interieur delen wij met onze partners in dit pand. Dankzij deze gezamenlijke passie is samenwerken vanzelfsprekend. U bent op zoek naar een natuurlijke houten vloer, maar wie weet ook nog naar de juiste meubels voor op uw nieuwe vloer? In ons Design Center kan alles gemakkelijk bij elkaar worden uitgezocht, waardoor een harmonieus totaalplaatje ontstaat. Bij Van der Donk interieur is het zelfs mogelijk om uw complete interieur te visualiseren. U krijgt dan 3D-tekeningen van uw toekomstige interieur met daarin de meubels en gewenste (houten) vloer naar keuze.

De Eikenkamer het Openhuis showroom Gorinchem

Laat je inspireren bij De Eikenkamer

Bezoek ons in De Eikenkamer in Het Open Huis Design Center en ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over onze houten vloeren. Uiteraard is de Eikenkamer ingericht met een schitterende Eikenhouten vloer. Daarnaast kunt u bij ons een mooi assortiment van Eikenhouten vloeren in verschillende maten zien met diverse sorteringen en wassingen. Visgraatvloeren en Hongaarse punt vloeren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bezoek onze showroom in Gorinchem en laat u inspireren door ons hout en adviseren door onze specialisten.

Contact

Wat klanten over ons zeggen

  • “Betrouwbaar bedrijf in prachtig design center. Goede uitleg en fijn geholpen bij onze keuze door Elaine. Parketteur is ook een vakman, wij bevelen houten vloeren van De Eikenkamer aan!”

    Jan van Dam

Maak een afspraak met één van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek