Eiken vloeren

Hout is tijdloos en trendoverstijgend. In het interieur zien we veel trends komen en gaan, maar hout blijft. Geen wonder dus dat houten vloeren en met name eikenhouten vloeren zo geliefd zijn. Het natuurlijke en tijdloze karakter, de sterkte en de vele mogelijkheden om eiken vloeren af te werken spreken veel mensen aan. Daarnaast laten houten vloeren zich uitstekend combineren in uiteenlopende interieurstijlen.

Onze eikenhouten vloeren kunnen op diverse manieren worden afge- werkt, zodat de vloer perfect bij uw interieur aansluit. Onze vloeren zijn te leggen in visgraatvloer, Hongaarse punt vloer of recht. Daarnaast kunt u kiezen uit:

  • 5 plankbreedtes
  • 4 sorteringen
  • 9 kleuren
  • 3 behandelopties

Op deze manier kiest u bij ons de eiken vloer die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Anders dan vroeger is vloerverwarming tegen- woordig ook een goede combinatie met houten vloeren.

Kenmerkend voor hout is dat de vloer met de jaren steeds mooier wordt. Zelfs na tientallen jaren straalt de warmte er nog vanaf. Dat geldt zeker voor een vloer die volop gebruikt wordt, die hier en daar wat gebutst is en waaraan je kunt zien dat er geleefd is.

Eiken kamer

Handtekening van de natuur

Hout heeft karakter. Geen boom is hetzelfde, elke houten plank heeft zijn eigen tekening. Al tijdens het groeiproces van een boom ontstaan er verschillen in het uiterlijk van het hout. De lichte kleur- verschillen en uiteenlopende tekeningen, zijn natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit is de handtekening die de natuur aan het hout heeft meegegeven. Door te kiezen voor een houten vloer haal je de natuur als het ware in huis. Naast dat iedere boom anders is, maken de afwerking en manier van leggen ook dat elke houten vloer uniek is.

Vloer eikenkamer Hongaarse punt kindvriendelijk

Maak een afspraak met één van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek