Vloeren

Hout op de vloer geeft een ruimte direct karakter. Geen plank is hetzelfde. Houtsoort, structuur, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. De uitstraling van rechte planken is bijvoorbeeld totaal anders dan patronen als visgraat of Hongaarse punt. Met een houten vloer haalt u als het ware de natuur in huis. Een bijkomend voordeel is dat een houten vloer met de jaren alleen maar mooier wordt, zelfs na tientallen jaren.

Naar wens samen te stellen

Iets te kiezen hebben is prettig, maar het moet niet zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij bij De Eikenkamer een overzichtelijk stappenplan opgesteld. Hierin kiest u stap voor stap uw exclusieve houten vloer naar wens. De kleuren, maten, sorteringen en manieren van leggen zelf zien en ervaren? U bent van harte welkom in onze showroom in Het Open Huis Design Center in Gorinchem.

Kwaliteitslabel

Wanneer u kiest voor een vloer van De Eikenkamer kiest u voor de meest exclusieve, in Nederland gemaakte houten vloeren. Een onderscheidend natuurlijk product, op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. We gebruiken alleen het beste Europese eikenhout. Het gehele productieproces hebben we in eigen beheer, van ruwhout tot eindproduct. Elke plank wordt met de hand afgewerkt. En we gaan pas aan het werk als u uw order heeft geplaatst, dus de vloer wordt echt voor u gemaakt.

Bekijk ons topkwaliteit houten vloeren

Eiken houten vloer eikenkamer

Wat klanten over ons zeggen

  • “Betrouwbaar bedrijf in prachtig design center. Goede uitleg en fijn geholpen bij onze keuze door Elaine. Parketteur is ook een vakman, wij bevelen houten vloeren van De Eikenkamer aan!”

    Jan van Dam

Maak een afspraak met één van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek