Witte houten vloer

Een witte vloer is de perfecte blanco basis voor uw interieur. Hout heeft van nature al een natuurlijke warme, uitstraling. Door de houten vloer in wit uit te voeren is de vloer te combineren met iedere woonstijl.

Witte houten vloer

Binnen onze collectie is ‘’Blanc’’ uit de Royal Collection een mooi voorbeeld van een echt witte houten vloer. Hiernaast bevat onze collectie uiteraard ook nog veel white wash varianten als de; Earth en Clay uit de Forest Collection, Almond uit de Classic Collection en Ivory uit de Nature Collection.

Al deze kleuren kunnen in diverse legwijze worden gelegd. Een echt witte houten vloer wordt doorgaans gelegd in rechte planken, maar white wash wordt ook regelmatig in visgraat of Hongaarse punt patroon gelegd.

Royal Collection Blanc

Woonstijlen

Doordat witte vloeren ruimtelijk, fris en helder ogen, zijn ze de perfecte basis voor uiteenlopende woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een modern interieur, Scandinavisch interieur of juist een landelijk interieur.

Een landelijk interieur met brocante meubelen komt mooi tot zijn recht op een witte houten vloer. Maar verrassend is misschien dat ook een modern interieur niet misstaat op een witte houten vloer. Denk bijvoorbeeld aan de stijl van Jan des Bouvrie. Zijn stijl was modern, maar toch paste hij ook witte vloeren toe.

 

Zelf ervaren?

In onze showroom in het Open Huis Design Center kunt u diverse houten vloeren in het echt zien en ervaren. Ook hebben wij grote stalen van verschillende witte houten vloeren.